mandag den 20. juni 2011

Flere cupcakes og lidt pral...


I dag har vi fejret min smukke kusine, der endelig er blevet færdig med sin HF. Til at starte med ville hun slet ikke fejres, men da datoen for sidste eksamen nærmede sig, kom der en invitation til lidt uformel hygge i Kongens Have efter sidste eksamen. Bare noget med nogle tæpper og et par flasker vin. Jeg tænkte, at der da skulle cupcakes til sådan en dag, men da vejrudsigten havde lovet regn, blev det i sidste øjeblik rykket til den restaurant/cafe/vinbar hvor min kusine arbejder. Først tænkte jeg, at så kunne man da ikke tage cupcakes med, man da jeg så sent som i fredags brændte inde med 50 cupcakes, tog jeg dem med alligevel. De faldt i rigtig god jord (har prøvet en ny opskrift, så det var jo dejligt). Nå, men der sad vi så, uden for restauranten/caféen/vinbaren og forbi kommer Pernille Rosendahl, Eva Kruse og to andre smarte damer og går ind og sætter sig indenfor. Da min kusine lidt tid efter gik ind for at hente mere at skåle i, fik hun af vide af tjeneren, at selv samme damer havde været oppe i baren for at bestille CUPCAKES - altså MINE cupcakes - det syntes jeg da er lidt vildt og kan slet ikke lade vær med at være en lille smule stolt!

8 kommentarer:

 1. hi hi hi hvor sejt!!!! Det ville jeg også blive meget beæret over :D De ser altså også rigtig lækre ud.

  SvarSlet
 2. Hej pernille.
  SMILER kan godt forstå du blev stolt. Jeg havde også straks bestilt cupcakes, selvom badevægten siger, jeg skal lade være.De er virkelig skønne.
  God aften til dig fra mig

  SvarSlet
 3. Jeg stod også gerne i kø for en smagsprøve.

  SvarSlet
 4. Det er sgu altid rart at få noget anderkendelse - godt for dig og jeg kan godt forstå det, de er rigtig flotte.

  SvarSlet
 5. Så fandt lige dig - og sikke dog en skønno blog. Er hermed fast læser og jeg glæder mig til at følge med. Du laver nogle rigtig fine ting. :-)

  Sejt med damerne og de lækre cupcakes - man forstår dem jo godt, de ser virkelig indbydende ud.

  SvarSlet
 6. Sådan Pernille, dejligt med lidt ros, fik damerne så en af dine copcakes ?

  SvarSlet
 7. Ej hvor er det da bare sejt! Er ikke i tvivl om at de vil gå som varmt brød (!!) hvis du satte dem i produktion :)

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentar, det varmer. Naninja, de smagte dem ikke, tjeneren fortalte dem at de sikke var til salg :o/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...