fredag den 24. juni 2011

Skøn dessert


Lige for tiden prøver jeg at holde mig fra slik og kager og prøver i det hele taget at spise sundt. Men da jeg er født med en meget sød tand, har jeg meget svært ved at holde mig helt fra det søde. Denne dessert er super lækker og så kan jeg spise den med god samvittighed. Et par skefulde græsk yoghurt (2%) med en dråbe flydende sødemiddel og lidt vaniljekorn. Og en god håndfuld jordbær skåret i skiver og drysset med 1/4 tsk rørsukker. Det smager fantastisk og man kan tillade sig at tage to gange. Jeg serverede den i går, hvor vi havde venner på besøg og de var helt vilde med den, så den er altså også god, selvom man ikke behøver at kigge på kalorieindholdet. (vil dog sige at græsk yoghurt 10% er noget mere cremet).

2 kommentarer:

  1. Det lyder som et rigtigt lækkert alternativ, når man prøver at undgå sukker, kage og slik. Det kunne være jeg skulle prøve det, så jeg kan komme tilbage på rette spor med min "kur" (kostomlægning)

    SvarSlet
  2. Prøver også at holde mig fra for meget sukker og fedt. Så god ide med lidt sødemiddel og vaniljekorn. Det skal da afprøves. Måske endda med skyr eller sådan?

    Kh

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...