tirsdag den 3. januar 2012

Lille pus


Elliot har været hjemme fra vuggestue i dag. Da vi vågnede havde han feber og ville bare sove videre. Da han stod op var ham bare pjevset og stille og efter han havde spist morgenmad, kastede han det hele op igen, det lille pus. Så vi har brugt hele dagen på sofaen med dyne (som har fået skiftet betræk 2 gange) og tegnefilm. Håber snart han får det bedre og at vi andre kan undgå at blive smittet. Olivia er i gang med anden omgang mellemørebetændelse siden den 20. December, så nu gider vi snart ikke mere.

4 kommentarer:

 1. God bedring med det lille pus, har selv 2 syge piger hjemme, det er bestemt ikke sjovt.

  SvarSlet
 2. God bedring med begge børn, håber snart de er ovenpå igen.
  Nu skal jeg ikke gøre mig klog på sygdom, men vores dreng døjede også med mellemørebetændelse. Men efter at vi gav ham biostrath dråber, så har han ikke haft det. Han havde haft det så mange gange, at vi lige inden en sommerferie, fik at vide af ørelægen, at han skulle have dræn i, hvis det ikke blev bedre inden sep. Han fik aldrig dræn i...
  Kh.

  SvarSlet
 3. Lena, hvor køber man dem og hvad er det?

  SvarSlet
 4. Det er urtegær dråber, og kan købes i Matas. Vi voksne bruger dem også når en forkølelse er under opsejling, så tager vi en "overdosis" af dem ;) De smager ikke supergodt, men Casper fik bare omkring 10-15 dråber i lidt juice om morgenen, så var det ikke noget problem at få ham til at tage dem. Han fik dem hver dag i noget der ligner 2 år, tror jeg. Vi turde simpelthen ikke stoppe igen :) Men det er altså ikke noget skadeligt i det, helt natuligt.
  Tjek evt. dette http://www.helsebixen.dk/shop/bio-strath-draaber-100-268p.html
  God dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...