torsdag den 5. januar 2012

Et kæmpe eventyr venter...Vi er kommet lidt sløvt fra start, her i det nye år. Elliot har været hjemme fra vuggestue 3 dage og Olivia har holdt os oppe de fleste nætter pga. mellemørebetændelse. Jeg har ellers en masse planer og projekter, som jeg gerne vil i gang med, men det må vente til de små pus er friske igen. Men nu skal dette indlæg ikke handle om sygdom, men om et kæmpe eventyr vores lille familie snart skal på. Detaljerne er ikke helt på plads endnu, men det skal de snart - det er noget af det jeg har planer om, at bruge den sidste del af min barsel på.

Vi skal nemlig FLYTTE, altså ikke bare sådan i rækkehus eller i en større lejlighed, eller til en ny by - men som I måske har gættet ud fra billedet, til AFRIKA! Som sagt er alle detaljerne ikke på plads endnu, men vi ved at vi skal flytte inden 1. september 2012 og at vi skal bo i Kenya.

Det er først og fremmest pga. min mands arbejde at vi skal flytte, men også for at give os selv og vores børn en kæmpe oplevelse og for at have mere tid sammen som familie. Lige nu rejser min mand rigtig meget og jeg er tit alene med ungerne, hvilke er hårdt men går an, så længe jeg stadig går hjemme, men jeg kan ikke se hvordan det skal hænge sammen, når jeg begynder at arbejde igen, ikke så længe at børnene er så små som de er.

Det er lidt vildt, men vi er så småt begyndt at vende os til tanken og glæde os. Vores plan er at komme tilbage til Danmark når Elliot skal begynde i skole. Det vil sige at vi skal være ude i små 3 år - eller så længe det giver mening! Der er rigtig mange ting der skal falde på plads inden vi drager mod vores nye tilværelse - For hvordan pakker man lige hele sit hjem og sit liv ned og får det der skal med sendt til Afrika? Det er en spændende tid og der er nok at se til og tænke på...

Billedet er fra dengang vi var I Afrika første gang i 2003 og var så heldige at komme ud og besøge en landsby i Malindi i Kenya.

6 kommentarer:

 1. Nøj hvor det lyder spændende. Jeg synes det er en rigtig god ide at få oplevelsen nu mens børnene er små og når I har muligheden er det en super ide at gribe den.

  GLÆDER mig til at høre mere og følge med når I flytter.

  SvarSlet
 2. Nej, hvor spændende, det bliver da godt nok en oplevelse. Håber da at vi får mulighed for at følge med I jeres liv i Kenya her på bloggen.

  Betyder det så at du ikke skal tilbage på arbejde inden da? Og så er jeg lidt nysgerrige, hvad laver din mand siden det er Kenya I skal til?

  Kram

  SvarSlet
 3. Hold da helt op, det blive da vildt, men også ja, et kæmpe eventyr for jer alle :)
  Håber også vi får lov til at følge lidt med her på bloggen :)
  Kh

  SvarSlet
 4. Jeg satser bestemt på også at blogge fra Kenya :o)

  Marina - ja det er nu vi skal gøre det mens børnene er små og ikke er bundet af skole.

  Camilla - min mand startede i slutningen af sidste år en kapitalfond (sammen med 4 andre) som invistere i energiprojekter i østaftika, så derfor Kenya.

  Tak for jeres søde kommentarer :o)

  SvarSlet
 5. Hold da op, det lyder vildt. Bliver spændende at følge lidt med på sidelinien ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...