tirsdag den 19. juli 2011

Dejlige Skagen


Vi tog til Skagen allerede i fredags. Faktisk skulle vi først være taget herop søndag, fordi jeg skulle til Take That koncert i parken med tøserne lørdag, men efter en hel dag med regnvejr torsdag som resulterede i to meget restøse ungen (og to meget trætte forældre) besluttede jeg mig for at sælge min billet, så vi kunne stikke af til Skagen hurtigst muligt - bør måske også lige nævne at min mand fyldte 30 i søndags og at planen ellers var, at vi skulle bruge en stor del af hans store dag i en bil for at komme til Skagen. Nå, men alt i alt en ret god beslutning, for vejret var fantastisk i Skagen lørdag og fredag havde vi en hyggelig tur herop uden stress og med tid til at stoppe og hygge lidt i Aalborg  - og så blev koncerten jo også aflyst, så alt i alt en RIGTIG god beslutning.


De første par dage har mine svigerforældre været heroppe, hvilke har været dejligt, for så har vi haft mulighed for at tage ud og spise og hygge os uden børn. Lørdag aften tog vi på Brøndums og spiste, et dejligt klassisk hotel som jeg virkelig holder af. Det er blevet en fast tradition af vi SKAL forbi Brøndums og have deres fiskesuppe (den er fantastisk). Så forretten var bestemt på forhånd og til hovedret fik vi deres dejlige smørstegte rødspætte med nye kartofler og smørsovs - så bliver det ikke meget mere dansk. Bagefter gik vi en tur rundt i byen og fik en is og så tog vi på Hyttefadet i gammel Skagen- total kliche, men vi måtte lige forbi og lure stemningen. Vi gik inden det gik løs kl. 23 med drinks til overpris og alt for mange mennesker på alt for lidt plads.


Nu er svigerforældrene taget hjem og vi hygger med ungerne på fuld tid. Det er en kæmpe luksus for os at have et lille hus med egen lille terrasse. vi ELSKER det! Der bliver grillet, pjasket med vand og solet. Ungerne nyder det i fulde drag og den tvivl vi før har haft om hvor vidt vi ville kunne undvære at bo lige midt i byen til fordel for hus og have "i provinsen", er i den grad blevet bragt til skamme.


Jeg håber I nyder sommeren!

1 kommentar:

  1. Jeg vil også til Skagen ;o). Det er da sommerstemning...nyd det!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...