torsdag den 14. juli 2011

Turen går til SkagenUge 29  er den uge hvor en stor del af nordsjællands bedre bogerskab kører deres meget store og meget dyre biler til Skagen - Gammel Skagen hvis penge ikke er et problem, Skagen by hvis de ikke var ude i god nok tid. Nå ja - og så er der os. Vi pakker vores Suzuki Swift med to børn, to autostole, en tvillingebarnevogn, børnetøj og så meget af vores eget tøj der må være plads til (som I nok kan regne ud, så er det ikke meget!). Vi skal hverken bo i Gammel Skagen eller i Skagen by, men i Hulsig - en lille by 15 min. kørsel fra Skagen by. Der har mine Svigerforældre nemlig et feriehus, hvor man ikke får nogle fine fornemmelser, men til gengæld kan slappe fuldstændig af og bare nyde at være sammen som familie.

Der er strand, en lille have til huset, badeland (ok det er bare en indendørs swimmingpool med vandrutsjebane og boblebad), naturlegeplads, minigolf, restaurant, hoppepuder og masser af hybenbuske - helt fantastisk! Min mand har holdt minimum en uges ferie i Hulsig siden han var helt lille. Og vi har været afsted sammen alle de år i har kendt hinanden, det er et genialt koncept - selvom jeg drømmer om et gamle sortmalede sommerhus med hvidsprodsede vinduer, så er det at komme op i det lille feriehus bare FANTASTISK, man skal ingenting, ikke slå græs, ikke lige give træværket en omgang - ikke engang gøre rent, det er en genial måde at holde ferie på som familie, max tid til sammenvær og afslapning.

3 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig dejligt. Vi tager også en tur i mine forældres sommerhus, som vi har gjort de sidste mange år :o) Bare det at komme lidt væk hjemmefra, uden alt for mange forpligtelser, det er skønt :o)
  God ferie.

  SvarSlet
 2. Det lyder SKØNT! I må have en rigtig god uge!

  KH Anne

  SvarSlet
 3. Det lyder bare skønt - vi er lige kommet hjem fra en uge i sommerhus, og det var bare fantastisk

  I må nyde Skagen, vi kom dersværre ikke forbi i denne her omgang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...