torsdag den 7. juli 2011

100!


Dette er mit indlæg nummer 100 - det er altså lidt vildt! Når man har skrevet 100 indlæg, er det en god anledning til at gøre status. For mig har det været en fantastisk rejse ind i blogland og jeg er super glad for og meget stolt af i skrivende stund, at have 85 faste læsere.

Det er et magisk sted det her blogland. Fyldt med inspiration, smukke billeder, fantastiske kvinder (sikkert også mænd, men dem er jeg ikke stødt på endnu), kloge ord, gode råd, skønne opskrifter og fantastiske DIY. Tænk at der findes så mange fantastiske og kreative kvinder derude. Og tænk engang hvad det at blogge har ført til for rigtig mange bloggere! - Egen netbutik, udgivelse af bøger, åbning af egen forretning, artikler i div. blade, nye venskaber og meget meget mere - det er da fantastisk og meget svært ikke at blive opsluft og indfanget af.

Jeg er vild med blogland og bruger en del tid herinde - måske lidt for meget (i forhold til den tid man har til rådighed med to små børn), det er for mig nok bagsiden af den meget smukke medalje. For det tager tid at skrive 100 indlæg og læse og kommentere endnu flere, så det er også en del af de overvejelser jeg må gøre mig, når nu jeg gør status.

Jeg håber I nyder sommeren og det dejlige vejr. Herhjemme er nedtællingen begyndt til vores ferie som begynder i morgen aften. En tre uger lang ferie, der bliver skudt i gang med en fantastiske bryllupsfest på lørdag, hvor min veninde skal giftes... Det bliver godt!

 

1 kommentar:

  1. Tillykke med nr 100 indlæg. Jeg er også så glad for min blog og alt det den har ført med sig. Jeg fortryder kun at jeg ikke startede noget før med at blogge ;-) God sommer til dig

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...