onsdag den 4. maj 2011

Nye bøger...

Jeg elsker bøger og kan slet ikke få nok af dem (min bogreol vidner dog om noget andet, der er nemlig overhoved ikke plads til flere). Jeg har en drøm om en dag, at få et hus der er stort nok til, at jeg kan have et bibliotek. Et helt rum, kun med bøger og så en enkelt stor og blød lænestol, som jeg kan sidde og læse dem i. Nu er 3 nye bøger flyttet ind hjemme hos os. Den ene dog kun midlertidigt, da den er lånt på biblioteket.

Generation Multiorgasme, har jeg før skrevet om og længe glædet mig til at læse. Der har været rift om den, for jeg har været skrevet op til den på biblioteket et par måneder. Nu er den min de næste 30 dage og jeg glæder mig meget til at dykke ned i forfatterens beskrivelse af vores generation, nemlig en generation der vil havde det hele og aldrig rigtig er tilfreds.

Macarons, har jeg også længe ville have fingrene i og i sidste uge, kunne jeg ikke stå for fristelsen længere. Jeg glæder mig til at prøve de små franske fristelser af.

Fyrmesteren, er Camilla Läkbergs seneste krimi og den har jeg ventet på RIGTIG LÆNGE. Jeg elsker nemlig krimier og især de svenske (de danske, engelske og amerikanske går også an), men Camilla Läckberg er på det område nok min yndlingsforfatter. Hver gang hun udgiver en bog er den bedre end den forrige og så syntes jeg det er hyggeligt at mange af personerne går igen i bøgerne, så man ikke skal koncentrere sig om, at lære en masse nye karakterer at kende, men bare kan nyde handlingen og spændingen.

3 kommentarer:

 1. Sådan har jeg det også med bøger - jeg elsker at eje bøger (til stor frustartion for min mand, så bare låner på biblioteket og det faktum at det kniber med pladsen.)
  Jeg har også pt. Generation Multiorgasme, som er lånt på biblioteket (det sker en gang i mellem), er desværre endnu ikke kommet i gang og den skal aflevere meget snart. Det må blive weekend læsning.
  Jeg er også helt vild med Camilla Läckberg, mangler at læse Fyrmesterne, så den må jeg have lånt.

  SvarSlet
 2. Elsker også bøger og har især en svaghed for bøger om kreativitet og madlavning krydret med lækre billeder:) Den øverste bog er jeg spændt på at høre mere om eller selv læse når jeg får tid.
  Glæder mig til at følge din fine blog fremover:)

  SvarSlet
 3. Camilla, jeg er kun halvvejs i Fyrmesteren, men kan varmt anbefale den. Skrevet i rigtig Camilla Läckberg stil og rigtig, rigtig spændende. Jeg har heller ikke haft tid til at kigge i Generation Multiorgasme endnu, men glæder mig til at dykke ned i den.
  Så du havde bestilt bøger hos Amazon. Er bøgerne fra The hummingbird Bakery gode? Jeg vil nemlig også snart bestille derfra (men venter lige til din give away er trukket - det kunne jo være man var heldig :o)

  Malene, jeg har også en svaghed for madlavningsbøger og kan slet ikke få nok af dem. Elsker at sidde og kigge i dem og blive inspireret. Tak for din kommentar og velkommen til. Jeg nyder også at følge din fantastiske blog.

  Kh Pernille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...