lørdag den 23. april 2011

Påskeharen

I denne tid er en påskehare flyttet ind hos os. For mange år siden boede den i min mands barndomshjem og nu har den altså besluttet sig for, at slå sig ned herhjemme. Påskeharen er sød og snu og hver dag i påsken (torsdag til søndag) ligger den et påskeæg i vindueskarmen til familiens mindste medlemmer. I påskeægget, som er af pap, ligger der et "skattekort", hvor der er afmærket en skat, skatten kan ligge hvor som helst i vores hjem og kan være hvad som helst.

I dag så kortet sådanne ud (vores søn er kun 2 år)
Og skatten var denne seje gave.Med tiden har jeg lade mig fortælle, at påskeharen bliver endnu mere snu og kan finde på at lave rebusser, endnu større skattekort og gåder. Nu må vi se hvad den finder på. Elliot er i hvert fald glad for, at fars gode gamle ven nu er flyttet ind til os et par dage...

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare en fin tradition - rigtig hyggelig både for børn og voksne. Vi har endnu ikke nogle traditioner i vores familie omkring påskeharen, men der er jo tid endnu.

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare en rigtig hyggelig tradition.. Det er du altså god til!
    Hjemme hos os kommer påskeharen kun forbi om søndagen med æg. Men det plejer nu også at være et hit. I år var det et playmobilæg!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...