En (forholdsvis) ny ting der ikke må mangle i påsken, er min svigermors lammekølle med ovnbagte kartofler i fad til. Faktisk er jeg ikke så vild med lam, men det er min mand og han glæder sig hvert år til at komme hjem til sine forældre og få lam (selvom han normalt ikke går så meget op i traditioner). Jeg syntes det er super hyggeligt at have en fast tradition også i påsken og det er min svigermors lammekølle blevet.
Æggesalat er en anden ting, der for mig høre påsken til. Jeg ELSKER det, men laver det stort set kun i påsken. Det er dejlig nemt at lave og smager skønt. I dag var vejret så godt at æggesalaten blev nydt i parken på et tæppe med min dejlige lille familie.
Opskriften får I her.
6 æg (kogt og hakket i tern)
1 dl (god) mayonnaise, eller efter smag
1 spsk karry, eller efter smag
salt efter smag
1 bakke karse
Det hele røres sammen, på nær lidt karse til at pynte med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar