mandag den 1. oktober 2012

Fifty shades of hooked...

Matt Bomer/Christian Gray (Billedet fundet på Google)Jeg startede på bogen "Fifty Shades of Gray" sidste fredag, det tog mig 4 dage at komme igennem den engelske version (har ikke læst en engelsk bog siden skoletiden) og jeg må jo altså indrømme at jeg er hooked. Da jeg var færdig, var det første jeg gjorde, at suse ud og købe de næste to.

Jeg er lige ved at være færdig med bog nummer tre. Kan ikke huske at det før er sket, at jeg har læst tre bøger på lidt over en uge og slet ikke på engelsk.

Bog nummer et "Fifty Schades of Gray" er lidt voldsom og meget "saftig", men rigtig god, ikke mindst på grund af spillet mellen de to figurer. Bog nr. to "Fifty Shades darker" er mindre saftig, men har noget mere handling og bog nummer tre er jeg som sagt stadig i gang med. 
 
Jeg bliver nød til at læse dem alle tre igen, men må vist heller udsætte det lidt, så jeg igen kan begynde at få lidt mere ud af hverdagen hernede. Og så kan man jo gå og glæde sig til filmatiseringen. Rettighederne til filmen er solgt for længst og nu er det store spørgsmål hvem der skal spille Mr. Gray. Rygterne siger at Ryan Gosling mere eller mindre er booket til rollen. Jeg syntes dog ikke at han er den rette til at spille Christian Gray, i min verden er Matt Bomer den helt rigtige (også selvom han i virkeligheden slet ikke er til piger). Hvad sir I - jer der har læst bøgerne - hvem skal spille Christian Gray??
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Godt bud!!!!! Det kunne sagtens være ham det er også sådan (ca.) jeg forstiller mig ham;O) Nammenam;)

  SvarSlet
 2. 100% Matt Bomer!! Jeg har læst dem alle 3 og kan slet ikke holde ud hvis det bliver andre end ham, der skal spille mr. Grey...

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt, sådan har jeg det også, det SKAL være ham, jeg mener prøv lige at se ham!!!

   Slet
  2. Han ligner faktisk Daniel lige her synes jeg ;)

   Slet
  3. Ååå hvor er du sød smukke, det bliver han glad for at høre (og kom så i gang med at læse bogen ;)

   (og lad os snart skypee)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...