fredag den 19. oktober 2012

Efterårsferie på Savannen

Der har været stille på bloggen de seneste par uger, til trods for at jeg for første gang i lang tid, har rigtig god tid - mere om det i et andet indlæg.
 
Lige som i Danmark, er der i uge 42 ferie i Nairobi, de fleste skole holder midtterm og alle børn er hjemme fra skoler og børnehaver.
 
Da vi stadig bor i en midlertidig lejlighed, er behovet for at komme ud stort, så vi har været 4 dage på safari i Masai Mara, Kenyas største savanne med Afrikas tætteste koncentration af dyr.
 
Første nat overnattede vi i et telt, dog ikke et hvilke somhelst telt. Teltet var stort nok til at vi alle fire kunne sove i en ordenlig seng og havde et muret badeværelse og en kæmpe himmelseng. Det var en rigtig sjov og hyggelig oplevelse, at ligge der om aftenen og lytte til alle savannens lyde.
 
Vi så en masse dyr og fik testes vores nye firhjuls trækker, som klarede opgaven til topkarakter. Der var også tid til at dase ved poolen og en enkelt omgang massage, alt i alt en rigtig dejlig tur.
 
 
Det hyggeligt telt vi overnattede i - billedet er lånt her
 


 
 
 
Udsigt over Savannen, fra hotel nummer to
 
 
Vi så masser af dyr helt tæt på
 
 
 
Lækker pool, hvor der var tid til at dase om formiddagen
 

 
To trætte unger der nyder en pause på den 7 timer lange kørertur hjem

 
Masser af snack og lækkerier til den lange kørertur.
 
 

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle fede oplevelser vi får - spændt på at høre mere om din hverdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har allerede fået oplevet en del, når man bor hernede er det nogenlunde billigt at booke hotel (har betaler turisterne en pris og dem der bo her en anden). Man betaler ikke meget mere end 1000 dkk for en overnatning for os alle fire og det er inkl. Morgenmad, frokost og middag, på et fire eller femstjernet hotel - så det kan fantisk slet ikke betale sig at lade vær ;)

   Knus Pernille

   Slet
 2. Hej Pernille
  Jeg kan se at du og din familie er flyttet til Kenya...det gibber helt i min mave over at se dine billeder og læse om dine oplevelser!
  Jeg har selv haft Kenya i mit hjerte siden jeg som 9 årig læste om Karen Blixens oplevelser og liv i Kenya...Jeg fik mulighed for at komme til Tanzania i 4.5 måned, og det var helt fantastisk! Jeg drømmer om at komme tilbage til Afrika en dag...men tænk at turde at flytte derned med hele sin famile! Wow det er virkelig beundringsværdigt og tankevækkende!:-)
  Er I flyttet derned på ubestemt tid?
  Jeg håber I har det rigtig dejlig dernede og at I er glade for jeres beslutning:-)
  Mange tanker fra
  Sidsel

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sidsel
   Tak for din søde kommentar. Vi er flyttet til Kenya grundet min mands arbejde og for at undgå et familieliv hvor far er ude og rejse hele tiden. Hernede har jeg mulighed for at gå hjemme og min mand har meget færre rejsedage, hvilke giver meget mere overskud på familiekontoen, men to små børn i huset.

   Da min mand og jeg mødte hinanden for 10 år siden var vores første rejse faktisk til Kenya, hvilke er lidt sjovt. Som de fleste der har været her forelskede vi os i landet og har siden haft mulighed for at rejse tilbage til Afrika af flere omgange.

   Som du ved er alt meget anderledes her, men når det er sagt har man en fantastisk mulighed for at leve et meget konfortabelt liv og for at opleve en masse fantastiske ting.

   Knus Pernille

   Slet
 3. Nøj, hvor ser det bare lækkert ud.
  Min Elliot er vild med dyr, måske vi skulle komme på besøg :)
  Kram herfra en der sætter utrolig meget pris på dine beskeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en fantastisk ide - I er mere end velkommen. Det ville da bare være SÅ hyggeligt :)

   Og rigtig meget i lige måde med beskederne.

   Knus tilbage til Australien

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...