torsdag den 24. maj 2012

Afslutning


I dag er min næstsidste arbejdsdag, på den arbejdsplads jeg har arbejdet for i næsten 12 år. Det er en underlig fornemmelse, både at skulle sige farvel til noget man kender så godt, men også at vide at det ikke er for at starte på et nyt arbejde, eller for at gå på barsel. Jeg forlader i morgen det danske arbejdsmarked på ubestemt tid, hvilke er en meget underlig tanke.

Der er sket meget på de 12 år jeg har været her. Både med stedet, men også med mig. Jeg har mødt min mand her (lidt af en kliche, jeg ved det godt), det er her jeg har lært mit fag og lært at begå mig i en stor organisation. Jeg er blevet gift og har fået to børn, mens jeg har arbejdet her og det er også her jeg har grint, grædt, diskuteret, smilet, festet, knoklet, pjækket og moret mig.

Ingen afsked uden kage - i min verden - så i dag står den på en chokoladebombe af en cupcake. I morgen står den på morgenmad og den endelige afslutning på 12 gode år.
11 kommentarer:

 1. Hvor må det være mærkeligt :) Men samtidig glæder du dig vel også til at tage hul på et nyt kapitel?!! Skal du være hjemmegående, når I flytter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er mærkeligt, men jeg glæder mig også. Planen er at jeg skal være hjemmegående til at starte med, altså det første ½-1 år og så må vi se om der byder sig noget og om man kan få arbejdstilladelse og alt det. Men hele pointen med at tage til afrika er jo at få mere og bedre tid sammen som familie, så jeg komme ikke til at skulle arbejde på fuld tid eller det der ligner, hvis jeg finder noget at lave :-)

   Slet
  2. Hvor må det altså være dejligt at kunne gøre som I. Jeg har selv arbejdet deltids (15t/uge) hjemmefra i 5 år, og passet den yngste hjemme til hun var 4½. Og det har jeg aldrig fortrudt. Det er så tæt på hjemmegående, som det kunne lade sig gøre for os :) Til sommer starter hun i skole, og det betyder mere arbejdstid til mig og plads til flere økonomiske udskejelser :)

   Slet
 2. Hvor lyder det dog sorgmodigt, 12 år er godt nok lang tid. Men så er det godt at det er noget af et eventyr i skal ud på.
  Hvordan går det med at finde et sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid lidt sørgeligt at skulle sige farvel, eller på gensyn, men som du skriver, så venter der os et kæmpe eventyr og jeg glæder mig også til at have et par måneder herhjemme med god tid, inden vi flytter.

   Sommerhus - åh det er en lang historie. Vi har budt på et hus og var faktisk blevet enig med sælger om pris og overtagelsesdato, men da vi ringede for at aftale det sidste - altså underskrive osv. Fik vi besked om at de var ved at sælge til en anden. Er rigtig skuffet og nu skal vi så starte forfra :-(

   Men fra næste uge får jeg heldigvis rigtig god tid til at kigge på sommerhus, så det skal ok lykkes :-)

   Slet
 3. Puha, det bliver da godt nok mærkeligt, hva´. Men også VILDT spændende. NYD DET :)
  Kh

  SvarSlet
 4. Spændende med et nyt kapitel i dit liv. Glæd dig over at du har haft 12 dejlige år på den samme arbejdsplads med alt hvad det indebærer og glæd dig over alt det nye du skal igang med.
  Den chokolade kage se alt for god ud :) Tror jeg skal ud og lave mig en kop kaffe og se om jeg ikke kan finde lidt sødt til ;)

  SvarSlet
 5. Ja, den sidste dag på arb. er meget mærkelig og et meget stort skridt tættere på det der fylder rigtig meget i dit hovedet sikkert.
  Det bliver fantastisk. Tænk på al den tid i får sammen som familie. Ikke at skulle stresse over lukketider i nursery, aftensmad og tid sammen i weekenden. Ville ikke bytte det for noget som helst. Det er hårdt arb., hvilket mange i DK ikke altid forstår, men det er også fantastisk og gør virkelig at man en som familie bliver meget stærk.
  Bare med at nyde det, selv når det ikke er sjovt :)
  Kan du ikke sende mig en mail med dine skype info, for kan ikke finde dig!!??
  Den der mail jeg er igang med at skrive, går temmelig langsomt. Så tænkte om vi ikke skulle mødes i Dk. Er hjemme hele 2 måneder denne sommer. Så for engang skyld skulle der være tid nok :O)
  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa vi skal da så meget mødes. Super ide. Skriv til mig når du er i DK. Jeg ved jo at du også har travlt nu med at pakke og gøre klar til jeres store afrejse. Du skal ikke stresse over mailen, vil da meget hellere mødes til en kaffe (og måske en kanelgifel fra lagkagehuset - tænker stadig på dig hver gang jeg får sådan en :-)

   Jeg sender dig mine skypeoplysninger og vil glæde mig til at se dig når I kommer "hjem".

   Knus

   Slet
  2. He he... ja, kaffe og kanelgiffel ville da bare være i bedste ånd :O)
   Nævner tit de kanal gifler, men tror nu det var hele hyggen i det, der gjorde de bare smagte meget bedre :O)
   Rejser til den den 18. juni, så det er lige om lidt og er mega stresset over alle de ting jeg allerede nu kan se jeg ikke kan nå. Puha.... nå, men så må jeg jo bare komme tilbage til Dubai på en lille ferie :O)

   Super hvis du sender skype oplysninger, så kan vi altid få os en lille skype-kaffe date når i engang er kommet afsted og du har brug for lidt snak. Det ville være hyggeligt :O)

   Kram

   Slet
 6. Åh, kender det godt, det er bestemt ikke nemt at skulle sige "farvel" til et godt arbejde.

  PS: Sikke en lækker kage, nu sidder jeg og bliver helt lækkersulten ;0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...