tirsdag den 21. februar 2012

Nul sukker!


I Elliots og Olivias vuggestue har de "nul sukker politik". Til at starte med syntes jeg at det var lidt underligt og kedeliget at man ikke måtte bage en kage eller noget i den retning, når der var fødselsdag, men sådan er det altså og nu giver det meget god mening. Ungerne får stadig kanelsukker på risengrøden og pebernødder til jul og i går hvor de fejrede fastelaun, var der både appelsiner, rosiner og små smartisæsker i tønden.

Men når der skal fejres fødselsdag skal det være uden sukker - ville ellers elske at give Elliot muffens med, sammen med en sprøjtepose med frosting og en masse pynt, så ungerne kunne lave "pynt selv cupcakes". Istedet har jeg måtte være lidt mere kreativ! Gennem årene har ungerne bl.a. haft dadelkugler, smoothie og små boller med rosiner med.

I dag, hvor de skulle fejre Elliots fødselsdag, blev det til vindruespyd sat i et glas med nødder. Spidserne af spydene har jeg klippet af så de ikke er spidse og har derefter sat hjerter på, for at pynte, men også så ungerne spiser fra den anden ende hvor spydet er rundet af - jeg syntes selv at det ser festligt ud og Elliot bar da også selv glasset stolt hele vejen ned til vuggestuen i morges...

1 kommentar:

  1. Det ser rigtig fint ud og mine børns institution har også været meget streng mht nul sukker - dog har de lempet lidt på reglerne, men ikke til fødselsdage her skal det stadig være uden sukker.

    Tillykke med ham forøvrigt;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...