fredag den 9. december 2011

Varm chokolade og flere kalenderpakker

Varm chokolade, var hvad mine søde veninder kunne finde i deres pakkekalender i dag. Eller faktisk var det lækker Valhrone chokolade og en masse mini marshmealows, så de selv kunne lave en dejlig kop varm chokolade.

Jeg har smeltet chokoladen over vandbad og "støbt den" i en af Elliots Danone yoghurt bæger. Før jeg hældte chokoladen i dækkede jeg bunden med kanelsukker, så den varme chokolade både får lidt sødme og et strejf af jul. Jeg har sat en ispind i chokoladen, så den er nem at røre ud i et varmt glas mælk - jeg syntes selv at dagens gave er rigtig sød og også en god ide som værtindegave...I pakke nr. 6 var der forskellige grandkogler sprayet med lidt sølvglimmer - faktisk en "i sidste øjeblik gave" for da jeg skulle pakke den første pakkekalender ind, manglede jeg en gave, men jo dejlige brugbar alligevel.

Jeg ved godt at jeg også mangler at vise gårsdagens gave, den - eller dem, for i går fik tøserne ikke samme gave - viser jeg i næste indlæg.

5 kommentarer:

 1. Heldige veninder du har! ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en rigtig god ide, især det med kanelsukkeret.

  SvarSlet
 3. Rigtig sød ide. Jeg har længe ledt og ledt efter mini skumfiduser uden held. Hvor har du købt dine henne??

  SvarSlet
 4. Vibeke, skumfiduserne er købt i London, men jeg har også set dem herhjemme (de er dog noget dyrere), Sv. Michelsen i Frederiksberg centeret har dem - ved ikke om det kun er der eller om de også er at finde i deres andre butikker. Ellers kunne du måske prøve i Mad & Vin i Magasin eller i Salling, der kunne man måske også være heldig at finde dem!

  Håber det lykkes!

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine, skal helt sikkert huske ideen til en værtindegave!

  Mon ikke alm skumfiduser kunne klippes i små stykker? Ved godt looket ikke bliver det samme, men i en snæver vending kunne det måske bruges?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...