torsdag den 22. december 2011

I dag er en helt speciel dag...


I dag kommer mine veninder nemlig på besøg, så vi sammen kan tage hul på julen.

Det er 7. år i træk vi holder venindejul sammen og det er en af de faste traditioner, jeg hvert år glæder mig rigtig meget til. Vi har talt om at vi med tiden også skal invitere vores mænd og børn med, men hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg også at vi om 10 år bare sidde os tøser rundt om bordet. Det er VORES dag og den er fantastisk. Vi spiser, hygger, drikker åbner gaver, griner og nyder at have en hel aften hvor det ikke handler om andet end at være sammen og komme i julestemning.

Vi mødes altid ved 17-tiden og får velkomstdrink og snacks og så sætter vi os til bords en times tid efter det. Vi har alle en ret med, så det er ikke noget med at en af os skal stå i køkkenet hele dagen.

Aftenens velkomstdrink er helt simpel og min absolutte yndlings her i julen (Den drikke vi herhjemme hvert år, når vi pynter op til jul og når vi pynter juletræ).

Et højt slank glas fyldt op med isterninger og derefter fylde 1/3 op med kold kakaomælt og 2/3 BAILEYS - umm jeg elsker det. Drikker ikke BAILEYS resten af året, men til jul SKAL jeg have det og har jeg ikke kakao så bliver det bare rent BAILEYS med is!!

Dertil skal vi selvfølgelig have mine Baileyskugler og nogle krydrede og saltede nødder, så det hele ikke bliver for sødt.

Ungerne bliver passet hos mine svigerforældre og skal sove der til i morgen. Min mand skal også ud og hygge sig med sine venner.

I morgen står den på julemad forberedelser. Jeg skal lave rødkål, koge og pille kartofler og koge fond til sovsen. Min mand skal lige ordne de sidste indkøb og så tager vi om eftermiddagen op og henter ungerne og så skal vi jule og hygge med dem.

Nu er der ikke længe til - JEG ELSKER JUL!


3 kommentarer:

 1. Sikke en skøn tradition. Rigtig god fornøjelse :-))

  SvarSlet
 2. Bailey drikker jeg også, hver år til jul. Min favorit i år er i Chai latte og så helst Bailey caramel... Mums.
  Rigtig god tøse julehygge og god jul til dig (0:

  SvarSlet
 3. HVor er det bare en dejlig tradition, og jeg synes bestemt I bare skal lad det være jer piger :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...