torsdag den 10. november 2011

Olivias fødselsdag...

Som lovet kommer her lidt billeder fra Olivias fødselsdag.

Selve dagen var stille og rolig, for Olivia var ikke helt rask. Men vi havde mine svigerforældre til frokost og kage og hyggede os. Dagen startede som alle fødselsdagee her i huset gør, nemlig med hjemmebagte boller, flag, fødselsdagssang og gaver. Det var rigtig hyggeligt og vi nåede lige at tage et par billeder inden det hele blev splittet ad af vores to krudtugler. Der var også gave til Elliot, fordi han er så fantastisk en storebror.Olivias første cupcake
Lørdagen efter havde vi så familien og nogle enkelte vennepar på besøg - vi var ca. 30 med børn og det var rigtig hyggeligt. Her stod den på boller og lagkage, cupcakes, gulerodskage, kys og aftensmad. Som altid havde jeg bagt alt for meget, så mange af gæsterne fik kage med hjem og fryseren blev også fyldt op.


4 kommentarer:

 1. Hvor ser de bare hyggeligt ud (og tillykke med hende).

  Vi havde desværre også en småsyg Jacob på hans 1 års fødselsdag - øv :o(.
  Tilgengæld et lige så skønt billede at hans møde med en cupcake som det du har fanget af Olivia

  ...og wauw for en efterårskage du har lavet!!!

  SvarSlet
 2. sikke en fin fødselsdag :D Min yngste fylder 1 år i morgen :D Det er så hyggeligt. Men jeg kan ikke forstå at det allerede er et år siden, han kom til verden.

  SvarSlet
 3. og kæmpe stort tillykke med hende. Det glemte jeg lige....det aller vigtigste ;D

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med hende :-)

  Hvor ser de kager bare rigtig lækkere ud - og der var vidst mere end en slags cupcakes ;-) Du er vidst lige som mig, det kan være svært at begrænse sig når der er så mange forskellige ting man gerne vil lave.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...