torsdag den 11. august 2011

Kreahygge i børnehøjde


Da vi kom ned i vuggestuen i dag for at aflevere Elliot, var der kun en pædagog til alle børnene på hans stue. En af medhjælperne havde nemlig barn syg og en anden havde lige mistet et nært familiemedlem og kom derfor heller ikke. Så er det altså dejligt at være på barsel og at have en mand der selv kan planlægge sin arbejdsdag. Vi tog Elliot med hjem igen, men når det øser ned er dagen altså lang, når man skal underholde en 2 årig indendørs.

Elliot er ved at være lidt træt af sit legetøj. Jeg tror måske han er ved at vokse fra det han har og trænger til noget nyt. Heldigvis er han rigtig glad for at lave puslespil, lege med modellervoks og perler - hvilke hans mor syntes er rigtig hyggeligt!

Her til formiddag prøvede vi noget nyt. Vi lavede en kollage hvor vi prøvede forskellige ting af. Der blev limet, klipset, tegnet på sort pap, klisteret klistermærker på og så prøvede vi mine nye bogstavsstempler af. Det var et kæmpe hit og resultatet blev ret fint.

Elliot er meget stolt og har nu denne fine kollage stående på sit værelse. Jeg tror at jeg må ud og købe nogle børnevenlige klistermærker og små stempler og stempelpuder, så vi kan gentage successen.

3 kommentarer:

 1. Det er bare så hyggeligt, når man kan kreahygge med de små...jeg nyder også de stunder og ved min datter gør lige så;)

  Fin collage han har fremstillet=)

  SvarSlet
 2. Det lyder bare hyggeligt! Han er jo en dygtig lille fyr :o)
  Jeg elsker også kreahygge med ungerne. De har forresten nogle fine stempler i Tiger lige nu, ja, og klistermærker har de vel også altid ;o)

  SvarSlet
 3. Hej Pernille har du set at der er blogtræf i Vanløse d. 24 sep.
  Kig ind hos mig og se nærmere.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...