tirsdag den 17. maj 2011

Weekendens loppefund

Jeg er så heldig at bo lige ved siden af Frederiksbergs største loppemarked. Så hver lørdag har jeg mulighed for at gå på opdagelser i den ene spændende bod efter den anden. Det er dog langt fra hver lørdag det passer ind i programmet, at ose rundt på Rådhusets parkeringsplads, men i lørdags havde jeg muligheden og fandt disse 3 ting, som bare måtte med mig hjem.Den her fik jeg for en rund 20'er og så fulgte der en god historie med fra den søde gamle mand der solgte den til mig.


Elliot elsker jo Shrek, så kunne ikke bare lade denne her ligge i rodebunken med andet Happy meal legetøj. Fik den for en 5'er.Sidst men ikke mindst fandt jeg denne fine bundegård. Tagene kan tages af og den er i tip top stand. Selvom der er længe til, så er planen at Elliot skal have den i julegave sammen med en masse bundegårds dyr. 35 kr. måtte jeg af med og jeg syntes selv at den er alle pengene værd.


7 kommentarer:

 1. Det var da nogle rigtig gode loppefund - et fund til de penge

  SvarSlet
 2. Jeg har selv købt sådan en rugbrødsskærer på et loppemarked engang. Jeg gav 100,- så du har vist gjort en god handel.
  Bondegården har jeg faktisk også engang købt til Louie. Der er mange timers god leg i den.

  SvarSlet
 3. Åhh den bondegård vækker minder, den fik jeg mange timer til at gå med da jeg var barn. Super god stand og så til den pris.
  Tror jeg må en tur ned forbi rådhuset, det lyder til at der er mange fine ting at finde der.
  Er det hver lørdag det er der og hvad tid?

  SvarSlet
 4. Ja jeg er også meget godt tilfreds. Den gamle mand der solgte brødskæreren havde to og ville sælge en for 20 og to for 50, det syntes jeg var lidt sødt. Han havde haft dem med på marked 2 gange før og gad ikke slæbe dem hjem igen, derfor den gode pris.

  SvarSlet
 5. hihi sådan en bondegård havde jeg, da jeg var lille, hyggeligt!

  SvarSlet
 6. Naninja, ja det er hver lørdag frem til midten af oktober og det er bare forskellige private frederiksbergborgere der har boderne. Jeg ved ikke helt hvad tid det starter kl. 8 eller 10 og så til kl. 15.

  SvarSlet
 7. Tak for svaret Pernille, tror jeg hopper der ned i weekenden :0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...