onsdag den 18. maj 2011

Melamin og fine dåser...- er hvad jeg fandt i Søstrene Grenes i går. De små krus er geniale når man har små børn i huset og så kostede de kun 7 kr. Dåserne skal stå fremme i køkkenet med tyller, udstikkere og andre bageting i.
Der var rigtig meget melamin og i de fineste farver, så hvis I står og mangler, kan jeg varmt anbefale at lægge turen forbi.

4 kommentarer:

 1. Var forbi i mandags hvor jeg købte nogle skåle og skeer som jeg skal bruges til Karolines fødselsdag. Har allerede nogte fra RICE, men synes det er for dyrt når jeg skal bruge til 13 piger i alt. Så kan jeg bedre med Søstrene's priser.
  Jeg kiggede på dåserne, men kunne ikke komme på hvad jeg skulle bruge dem til, så jeg købte ikke nogle. Men jeg kan da bruge dem til min tyller og udstikker som ligger i en skotøjsæske lige nu.

  SvarSlet
 2. Ja ik? Mine ligger i en frysepose i en skuffe, men det er da meget hyggeligere, at have dem i fine dåser, som kan stå og pynte (men jeg har altså også någet med dåser og æsker, så måske er det bare en dårlig undskyldning). Står den på prinsessefest til Karolines fødselsdag? Det bliver hyggeligt at se hvad du finder på.

  SvarSlet
 3. Det shoppede jeg også lidt af forleden. SÅ lækre sager. Bliver helt dårlig når jeg ser dit billed af din give away. Det er alt alt for lækker.
  Kh V

  SvarSlet
 4. Jep, planen er en prinsessefest, men med en Hello Kitty kage.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...