mandag den 2. maj 2011

Mandag morgen...

Når man er på barsel, er mandag morgen ikke helt lige så hektisk, som når man skal møde på arbejde og gerne til en bestemt tid. Men med en mand der har et vigtigt (tidligt) møde, en halvsyg datter og en bestemt lille herre, der hverken vil have børstet tænder, have det tøj på jeg havde lagt frem, eller have solcreme på. Kan jeg et kort øjeblik godt drømme mig tilbage til før min barsel med Olivia. Dengang hvor jeg tog tidligt afsted om morgenen (for at kunne gå tidligt, så jeg kunne hente Elliot i go tid). Morgner hvor jeg lige kunne nå forbi Baresso på vejen og købe en stor latte. Ind på kontoret, tænde computeren og radioen og nyde ½-1 times ro og fordybelse inden mine kollegaer mødte ind... suk!

Men når jeg sidder som nu, i sofaen med en hjemmebrygget latte, min computer, en sovende baby, første vask hængt op, opvaskemaskinen kørende og solen ind af vinduerne og kan mærke roen (selvom jeg ved at det kun er et øjeblik), ville jeg ikke bytte det for noget i verden...

Rigtig go' mandag.

2 kommentarer:

  1. Barsel - det var en dejlig tid.
    Jeg brugte min mandag morgen på at lede hele huset igennem efter Josefines ene gummistøvle - fandt den tilsidst ude på terrasen.

    SvarSlet
  2. Åh det lyder dejligt! Jeg glæder mig til at sidde og hygge om et års tid :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...