lørdag den 9. april 2011

Specialkøbmanden


I går åbnede Specialkøbmanden tæt på hvor vi bor. Og når man er en bageglad, kagepige som mig, så skal det da fejres. Så jeg var forbi og snuse lidt og fik da også købt et par ting. Går og leger lidt med tanken om også at lave cupcakes til Olivias dåb, så jeg købte et par ekstra bageforme til formålet. Har kun en i forvejen, så de cupcakes jeg plejer at bage, bliver altid bagt over flere omgange (fordi der er til meget mere end 12 i de opskrifter jeg bruger), hvilke jo er lidt skørt, især taget i betragtning hvor tit jeg har bagt dem og at bageformene her kun koster 79 kr. stykket. Jeg kunne godt have brugt rigtig mange penge i butikken, men jeg føler mig altid lidt snydt når jeg køber bageudstyr herhjemme, fordi det er så meget dyrere end i udlandet. Var for sjov forbi den amerikanske hjemmeside, hvor en stor del af specialkøbmandens produkter bliver forhandlet og det er jo vildt så stor prisforskellen er, så jeg tænker at jeg måske skal prøve at bestille direkte derfra næste gang. Men lige meget hvad, er det dejligt at der er kommet endnu en god butik med bagetilbehør tæt på. Vores lokale te og kaffehus har også et godt udvalg, men ikke helt så stort som det jeg nu har adgang til.

3 kommentarer:

  1. Hvor er du heldig at den er tæt på jer. Det er et af mine yndlings gå amok steder. Der kan man kun blive for fristet. Super ide med cupcakes til dåben. Så skal du næsten tilbage og inverstere i nogle af deres fine stativer til dem..:-)

    SvarSlet
  2. Ja det er dejligt at den er åbnet tæt på. Hvis du også er vild med alt hvad der rimer på kager og kagepynt, har du så været forbi denne side?? http://www.wilton.com/ (hvis ikke så god fornøjelse og tjek lige deres netshop ud)

    SvarSlet
  3. puha.... Der skal jeg forbi. Kender kun navnet for det jeg har købt i specialkøbmanden. Men det her er da en fest.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...