onsdag den 20. april 2011

Olivias dåb

I søndags blev vores lille Olivia døbt og dagen gik over alt forventning. Som dem der læser med ved, har jeg haft travlt op til dåben med at lave mad, kager og pynt til den store dag. Vi var 64 i alt (med børn) og vi havde en skøn dag. Vejret var med os og vi var så heldige, at der var en dejlig legeplads lige ude bagved det lokale hvor vi holdt festen, så også ungerne havde en fest. Vi bød på oste- og pølsebord og så havde jeg lavet frikadeller og kartoffelsalat, hjemmebagt brød og pølsehorn til ungerne. Efter maden var der kagebord, med dåbskage (hjemmelavede lagkagebunde og hindbærcreme), cupcakes, gulerodskage og kys med forskellig smag. På bordene var der pyntet op med forskellige forårsblomster i pastelfarver, sat i genbrugsglas, det så rigtig festligt ud. Jeg havde også lavet et par vimpler, bare af karton, som pyntede fint på vægene. Også dåbskjolen var hjemmegjort (med stor hjælp fra min søde veninde) og Olivia var skøn og smuk i sin fine kjole, som er syet i det stof der blev til overs da min brudekjole blev lagt op og ind for 3 år siden. Jeg er selv rigtig glad for kjolen og glæder mig over, at vi nu i vores lille familie har en familiedåbskjole som mine børnebørn måske også en dag skal døbes i (det ville da være så hyggeligt).

Chokolade cupcakes med fondant barnevogn med navn


Dåbskagen drillede lidt og blev slet ikke som planlagt

Olivias dåbskjole

Vimpel af karton, som her pynter over gavebordet

Forårsblomster i genbrugsglas
Olivias kagebord

Det var en fantastisk dag og Olivia var et stort smil hele dagen og charmerede alle gæsterne og også præsten i kirken. Nu glæder jeg mig til at kunne tænke på andet end indkøb, firkadeller, kager, kjoler, lister og planer. Nu er der dømt påskeferie med min dejlige familie og jeg glæder mig til at have tid til at lave andre ting og til at kunne bruge mine aftner på andre kreative sysler.

4 kommentarer:

 1. Det lyder til det var en rigtig hyggelig dag. Og sikke et kagebord du havde lavet, der ville jeg gerne have været med. Dåbskage blev rigtig flot og hvor er det en smuk dåbskjole.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare gennemført det hele. Det ligner en virkelig dejlig dag. Tillykke med hende.

  SvarSlet
 3. Tak for sidst, det var en dejlig dejlig dag. Gennemført (som altid) og rigtig hyggeligt!
  Søde smukke Olivia-Evigglad smilede sig ind i alles hjerter :) Skøn dag..

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...