tirsdag den 25. januar 2011

Familiebog

Jeg er en af dem der elsker at lave lister. Lister over hvad der skal levet, hvad vi skal have at spise, hvad der skal handles ind osv. Jeg er også en af dem, der altid glemmer hvor mine lister er. Derfor er jeg begyndt at notere mine lister i vores "familie bog". Bogen er bare en stor Kinabog, som jeg har bundet ind i noget fint papir. I den er der lister over de navne vi overvejede da jeg ventede mig med Olivia. Der er tegninger som Elliot har lavet og lister over hvem vi har sendt julekort til og købt julegaver til. Som noget nyt er jeg begyndt at skrive ned hvad vi skal have at spise. Det hjælper mig når jeg skal planlægge indkøb og ved løbende at notere hvad vi får at spise, tænker jeg, at den på sigt også kan fungere som inspiration, hvis jeg en dag ikke kan finde på hvad vi skal have til aftensmad. En rigtig god ide (syntes jeg selv), som jeg gerne vil give videre.

3 kommentarer:

 1. Hej Pernille.
  Skulle til at skrive til Karen Klarbæk forleden, for jeg er også vild med hendes vitrineskabe :-). Faldt over din kommentar og spørgsmål og tænkte, at jeg ville skrive til dig. Har du mon søgt videre på vitrineskabene? Jeg søgte først på Lene Bjerre Design uden at have held med at finde møbler. Søgte da generelt, og fandt absolut flotte, men også dyre vitriner hos "zanz". Også Katrines.com har fine, nyproducerede skabe. Jeg må i gang med at spare sammen :-).
  Fin blog du har. God fornøjelse.
  Kærlig hilsen Marthe

  SvarSlet
 2. Også mig. Lister og lister og lister der bliver væk og væk og væk. Jeg har også prøvet med en bog, men den blev også....væk!!

  SvarSlet
 3. Jeg har også selv en Familiebog- den hedder bare Mor's Bog NIx pille for små piger.
  Jeg startede bogen med at lave nogle note omkring "Tid til en tænkepause" som jeg havde læst om i Rollinger og Roulade. Det var faktisk en god øvelse at få sat ord på de tanker man har omkring familie, fritid, kost mm.
  Ellers bliver bogen brugt til lister bl.a menu forslag når vi skal have gæster, liste over de projekter jeg har eller som vi har i huset. Listen jeg er i gang med lige nu er plannen over de ting jeg skal lave i London.
  Så længe man kan finde sin bog, synes jeg det er en rigtig god ide.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...