søndag den 11. november 2012

Endelig...

For tre uger siden fik vi endelig vores hus og tre dage efter kom containeren med alle vores ting.
 
Vi kom nogenlunde på plads allerede den dag vores ting kom - en af fordelene ved billig arbejdskræft - flyttefirmaet stillede nemlig med 7 mand og vi havde også hjælp fra vores chauffør og Nanny.
 
For to dage siden kom vores internet endelig op og køre og siden vi flyttede ind for to uger siden, har vores hus været som hovedbanegården, med folk der er kommet for at ordne forskellige ting - møbler og gardiner der skulle leveres, ting der skulle males, ordnes, hænges op, alarm, internet, VVS arbejde, tømrearbejde, havearbejde billeder der er blevet indrammet osv. Ikke en eneste dag har jeg været alene i huset endnu, andet end en time her og en time der. Ting tager bare lang tid hernede og tit kommer der 3-4 mænd for at hænge et enkelt gardin op og bruger i øvrigt 2-3 timer på det,.
 
Jeg syntes det har været to hårde uger, hvor man hele tiden har skulle koordinere og være hjemme på bestemte tidspunkter, der er blevet pakket ud, indrettet og sorteret. Men nu er der ved at være en ende på det. Nu mangler vi bare at få leveret en sofa og sat vores alarmsystem op og jeg skal ha syet en del gardiner.
 
I morgen kommer et par af vores gode venner på besøg fra Danmark med deres søn på 1½ år. Jeg glæder mig til at byde vores første gæster velkommen. - Mine svigerforældre har godt nok været her 3 gange siden vi er flyttet herned, men det er første gang vi skal have gæster boende i vores nye hus. Og det er vel ikke nødvendigt at fortælle at man savner sine venner, når man bor så langt fra hinanden.
 
Her får I lidt billeder inde fra huset, der kommer flere når vi er helt på plads...

 
Fra ungernes soveværelse

 
Vores kontor/kreaværelse
 
 
Dekoration over Elliots seng
 
 
Et hjørne i spisestuen
 
 
Fra ungernes legeværelse
 
 

2 kommentarer:

  1. Hvor dejligt at I endelig har fået huset! Håber at I bliver glade for at bo der.

    SvarSlet
  2. Ja, det er ike så' at flytte - men godt at se at I er ved at være på plads og at du kan begynde at få en hverdag.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...