mandag den 3. september 2012

Midlertidig børneværelse

Når man bor i en serviced arpartment som vi gør for tiden (til vi finder et hus) så er det lidt som at bo på hotel. Alle møblerne er valgt af andre, men er pæne og fungere godt - de er dog ikke lige det man selv ville have valgt.
 
Hver dag kommer der nogen og gøre rent og ordner sengene og vasker håndklæder. Vi har et køkken, så vi kan lave mad, men ingen opvaskermaskine, så det er meningen at vi bare skal lade opvasken stå til dagen efter hvor rengøringspersonalet tager den.
 
Det er meget bekvemt, men også lidt underligt og ikke serlig hjemligt.
 
Derfor har jeg gjort lidt ud af at indrette et hyggeligt midlertidigt værelse til ungerne. Alle vores ting og størstedelen af deres legetøj er på vej med en container hertil, men kommer først i slutningen af oktober, så det er om at indrette og hygge med det man har. Hjemmefra har jeg købt en Wallsticker og en vinbel fra Søstrene Grene og så har vi selvfølgelig haft lidt legetøj og bøger med og ikke mindst Moster Sidsels fine legetæppe. Hernede har jeg købt nogle plastickurve, faktisk er det kurve til klemmer, men Olivia er vild med dem, fordi de ligner små indkøbskurve og så koster de kun 8 kr.
 
Syntes selv det er blevet hyggeligt og ungerne syntes det var sjovt at være med til at lave et rigtig legeværelse. Ud over det i ser på billedet er der en dobbeltseng hvor ungerne sover sammen og en skabsvæg med plast til tøj og til at lege hule...

 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Ja, nogle gange skal der ikke meget til for at gøre det hyggeligt. Rigtig fint hjørne du har lavet.

  SvarSlet
 2. Alt for at få bare en lille smule hjemmelig følelse :O)
  Hvor ser det hyggeligt ud.
  Kram

  SvarSlet
 3. Jeg er hoppet med her som læser af din blog. Sikke et eventyr I er igang med. Glæder mig til at følge med fra det (snart) kolde nord

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...