mandag den 20. august 2012

Landet...

Så er de første dage i Afrika vel overstået. Vi har fået pakket ud og er faldet godt til i vores midlertidige lejlighed.

Hverken ungerne eller min mand er startet op endnu, så vi har godt tid til at være sammen og til at se os omkring i vores nye by.

Mange af cafeerene hernede har legepladser, så det er et kæmpe hit at tage ud og spise frokost - også for de små og så spiser man rigtig godt og til ca. halv pris i forhold til i Danmark (godt at min vægt er pakket i containeren og at den først kommer frem om godt to måneder).

I morgen starter Elliot og Olivia i Summerschool. Faktisk har der været Summerschool det meste af sommeren i deres nye skole/børnehave og den slutter på fredag, men vi syntes det er en god måde for dem at møde deres nye venner på, inden skoleåret for alvor starter den 4/9.
To spændte unger på vej til deres nye land og hjem.På besøg hos et elefantbørnehjem, hvor man kan adoptere sin egen elefant og komme og se dem få mad (sutteflaske)


Der var også baby næsehorn


En glad dreng der spiser frokost frokost med mor og far mens lillesøster tager sig en lur.


6 kommentarer:

 1. Cafe'er med legepladser, dem kan vi godt bruge nogle flere af her hjemme.
  Karoline kan stadigvæk da vi var i berlin for 3 år siden og der var en legeplads lige ved siden af den pizza restaurant vi spiste på - virkeligt et hit.

  Ellers godt at høre at I er kommer godt der ned.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla, ja jeg forstår heller ikke hvorfor flere cafeer derhjemme ikke laver en legeplads, det gøre cafebesøget SÅ meget mere hyggeligt. Har haft problemer med at kommentere på dine indlæg men følger stadig med her fra Afrika :-)

   Knus tilbage

   Slet
 2. Hvor er det godt at hører Pernille, at i er kommet godt derned.
  Jeg har skrevet det før, men gør det lige igen. Jeg synes det er vildt spændende at I begiver jer ud i sådan et "eventyr" , og glæder mig til at følge med :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena, ja det er spændende, forstå ikke helt selv at vi gjorde det og at eventyren nu er i gang, det føles stadig som ferie eller lidt som om det bare er noget vi leget, men det skal nok blive godt :-)

   Knus

   Slet
 3. Hvor er det bare godt at høre i har haft en god start. Det er virkelig bare alfa omega.
  Og så godt at børnene allerede nu starter nursery, så godt med en hurtig, men blød start for alle.
  Mange tanker og kram fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Jeg syntes vi har haft en ok start. Det er klart en fordel at Daniel har rejse så meget hertil de sidste par år og dermed kender "reglerne" g ved hvor man skal henvende sig. Vi er også så heldige at vi har fået lov til at "overtage" en nanny fra en anden dansk familie der nu er på vej til Bangkok, hun har arbejdet for danske familier de sidste 6 år.

   Håber også alt går godt hos jer med det nye hus og forhåbentligt Nursery og nanny også :-)

   Har sendt dig en hilsen via Whatsapp.

   Knus og tanker tilbage til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...