onsdag den 18. juli 2012

Lettelse..


I dag er det sidste faldet på plads og vores lejlighed er blevet solgt. Det er en meget underlig fornemmelse, at der inden længe skal flytte et nyt par ind i vores lejlighed og starte et helt nyt liv her. Samtidig er vi lettede over at det hele er nået at falde på plads, inden vi om 4 uger flytter til Kenya og starter et nyt liv der.

Om 23 dage kommer flyttefirmaet og pakker alle vores ting ned og inden da flytter vi op i sommerhuset og væk fra det der har været vores hjem og base de sidste 5½ år.

Min mand har friet til mig her, vi har holdt vores bryllupsreception her og vores børns første fødselsdage. Jeg har haft veer her, af to omgange og det har været vores børns første hjem. Vi har festet, hygget, rodet, indrettet, istandsat og levet her og lige om lidt giver vi stafetten videre til et par, som vi håber vil bliver lige så glade for at bo her som vi har været.

Der er ingen tvivl om at denne fantastiske lejlighed altid vil have en særlig plads i vores hjerte.2 kommentarer:

  1. Kan godt forstå at det er lidt vemodigt - det er godt nok meget der er sket i den lejligheden. Men hvor er det dejligt for jer at den nåede at blive solgt inden I tager afsted, så I ikke har det hængende over hovedet. Tillykke

    SvarSlet
  2. Tillykke med salget af Jeres lejlighed - det må være rigtig rart, når I står og skal videre ud på jeres livs eventyr!
    Kan godt følge dig med alle de minder man føler, at man forlader - jeg synes også det var mærkeligt at forlade lejligheden, hvor vi flyttede sammen og boede da vi fik vores første barn sammen!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...