lørdag den 14. juli 2012

En skøn uge


Der har været nok at se til den sidste sidste uge. Min mand har været i Afrika - for sidste gang inden vi flytter derned om en måned. Med sig havde han første kuffert med bøger, legetøj og andet godt til den første tid dernede. Alle vores andre ting bliver sendt fra Danmark et par dage før vi flytter og kommer først frem ca. to måneder efter. Så det vi tager med os når vi flytter, skal vi klare os med de første par måneder og når man rejser med to små børn bliver det ikke til meget mere end to store kufferter.

De første dage er gået med at hygge med ungerne og med masser af legeaftaler. For mange af deres venner fra vuggestuen og børnehaven går på ferie nu og kommer først tilbage i august, hvor Elliot og Olivia er stoppet.

Torsdag og fredag har ungerne været hos deres bedsteforældre og jeg har haft god tid til at hygge med søde veninder.

Torsdag fejrede jeg en ganske særlig dag, med en ganske særlig veninde. Vi har nemlig i år kendt hinanden i 30 år og det blev fejret, først med sushi, bobler og cupcakes på Amager strand, hvor vi mødte hinanden første gang. Derefter var vi rundt til forskellige steder som har betydet meget for os de sidste 30 år. Vores børnehave, skole, fritidshjem, vores barndomshjem og legepladser. Det var en helt fantastisk dag hvor der blev mindet, grinet og reflekteret - en helt fantastisk dag, som jeg aldrig vil glemme - Tak Sidsel, for en hyggelig dag og for dit fantastiske venskab, som betyder mere for mig end du ved...2 kommentarer:

  1. Selv tak og i lige måde, skønne veninde! Det var en skøn, hyggelig og virkelig sjov "Walk down memory lane"! :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare hyggeligt at I stadigvæk hænger ved efter alle de år- det er noget af et venskab.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...