fredag den 4. maj 2012

Papirpynt

Jeg er vild med Rie Else Larsens papir fugle og ugler og øver mig på at lave dem. Jeg drømmer nemlig om at kunne pynte vores sommerhus vinduer med dem, når vi engang (forhåbentligt snart) får sådan et. Vi har faktisk fundet det helt rigtige hus, nu skal vi bare blive enige med banken og ikke mindst sælger...


4 kommentarer:

 1. Jeg er så dårlig til forhandlingstiden, når man endelig har forelsket sig i et hus, som man næsten ikke tør drømme om, og indrette oppe i hovedet. Jeg krydser herfra:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er lidt af en balance om man skal byde, så man ved at de siger ja, eller om man skal byde så man har råd til at gøre lige det ved huset som man drømmer om :o)

   Slet
 2. Hvor har i kigget. Vi tænker også lidt på at købe sommerhus, synes det er hårdt at være i DK og skal leve i en kuffert. En ting var da man var sig selv, men det er meget at udsætte 2 børn for.
  Man savner også at have en base i Dk når man er hjemme på ferie, plus jeg vil gerne ha mulighed for at være hjemme et par måneder af gangen hen over sommeren, men det kan altså ikke lade sig gøre hvis man skal bo hos andre.
  Håber og krydser fingre for at i får somerhuset :O)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det der med at have en base herhjemme tror jeg er en god ide, både når man kommer hjem på besøg, men lige nu tænker jeg også bare til mange af vores ting. Vi kigger mest i Asserbo ved Frederiksværk - syntes der er SÅ hyggeligt, fordi husene ligger i en plantage. Lige nu, hvor lejligheden stadig ikke er solgt, kigger vi mest, på "billige" huse, men området er i det hele taget ikke så dyrt og tiderne er jo gode, når man er sommerhuskøber.

   Knuser

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...