tirsdag den 10. april 2012

Dejlig tur

Hjemme igen efter en dejlig ferie. Første uge brugte vi i Nairobi på at kigge på huse, børnehaver/skoler, områder og indkøbsmuligheder. Vi havde fuldt program hele ugen, men havde også god tid til at hygge og tage ud at spise med ungerne og mine svigerforældre om aftenen.

Anden uge var ren ferie bare os fire og det var fantastisk. Vi boede på et fantastisk lille hotel på stranden med bare 6 værelser. Det helt perfekte sted til afslapning og til bare at være sammen, lege i poolen og på stranden.

Hjemme igen er hverdagen så småt begyndt at melde sig med opvask, vasketøj, indkøb, hente/ bringe og regnvejr - alt sammen noget vi ikke har savnet og noget af det vi glæder os til at få meget mindre af i vores nye hverdag i Nairobi til sommer...

5 kommentarer:

 1. spændende. Hvad søren, skal i bo i Nairobi??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, flytter derned i starten af august og skal bo der i 3-4 år til Elliot skal starte i skole. Det bliver spændende og anderleder :o)

   Slet
 2. Ser smukt ud-Jeg er også nysgerrig, fandt I noget godt og hvordan var mavefornemmelsen i forhold til at skulle være der i længere tid?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er meget smukt at se på dernede. Vi har ikke fundet "huset", men har fundet de områder vi gerne vil bo i. Har også fundet en midlertidig lejlighed (med møbler og fuld service), som vi skal bo i de første måneder, mens vi leder efter det helt rigtige sted. Børnehave/skole er også nogenlunde på plads, vi har fået plads på to og skal nu bare vælge.

   Mavefornemmelsen er go, der er mange ting der er meget anderledes dernede, men også mange ting der minder om det man kender.

   Skriver et indlæg en af dagene om vores uge i Nairobi, med billeder fra de skoler og huse vi har set...

   Tak for din søde kommentar :o)

   Slet
 3. Hold da op det er et stort skridt men lyder spændende, er det arbejdsrelateret?
  Sikke skøn blog har tilmeldt mig hos dig og glæder mig til at følge dig..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...