onsdag den 14. marts 2012

Invitation


I går modtog mine søde veninder denne invitation med posten. Jeg har nemlig fødselsdag lige om lidt og det skal traditionen tro fejres med mine dejlige veninder. De næste 3 år, mens jeg er i Kenya kan jeg af gode grunde ikke fejre dagen med dem, så selvom tiden er lidt knap for tiden og vi har gang i mere end vi kan følge til dørs, så er der afsat tid i kalenderen til tøsehygge i næste weekend.

Jeg plejer at invitere til middag, med gode vine og drinks, men i år skal vi rejse dagen efter, så det bliver lidt mere stille og roligt. Så i år har jeg inviteret til afternoon tea og bobler og jeg glæder mig!

Og hvorfor så en "rigtig" invitation og ikke bare en SMS eller en besked på facebook? Fordi det bare nogle gange er dejligt ar modtage et godt gammeldags kort eller brev, er I ikke enige? Jeg ELSKER ar få breve og kort og glæder mig altid til at tjekke postkassen på min fødselsdag. Og når nu det er til tøsehygge og afternoon tea, så havde jeg en god undskyldning for ar gå amok i lyserød.

8 kommentarer:

 1. jo jeg er også helt vild med at få et rigtigt breve - så fine altså

  x
  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 2. De er super flotte-Jeg elsker også at få et rigtigt brev, og det sker så sjældent. Og hygge med tøserne, når man er blevet mor sker desværre også alt for sjældent, så jeg håber det bliver en rigtig dejlig dag-tillykke:)

  SvarSlet
 3. Du har helt ret. Man burde virkelig sende ordentlige invitationer! Ville da selv elske at få så smuk en invitation som dem du sende ud :)

  Kh

  SvarSlet
 4. Skønne invitationer. Sidst jeg sendte en rigtig fødselsdagsinvitation ud troede alle de inviterede, at det var en skjult bryllupsinvitation...

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke.
  Jeg har det helt lige som dig, jeg er vild med et godt gammeldagskort/brev, det er der bare noget mere personligt over.
  Kh.

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det bare hyggeligt med fødselsdags eftermiddagshygge - kan huske dit indlæg om din fødselsdag sidste år, og hvor er det bare hyggeligt at du holder fødselsdag for veninderne hver år.

  Og det er bestemt nogle skønne indbydelser du har lavet - de må have været dejlige at modtage med posten.

  SvarSlet
 7. Det er altså helt specielt at få et håndskrevet brev i disse elektroniske dage. Tudind tak for kortet, smukke :)

  SvarSlet
 8. Så fine kort!! :)

  Koselig med kommentar fra deg
  inne på bloggen. :)

  STOR
  KLEM

  (Interiør drops)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...