lørdag den 24. marts 2012

Afternoon Tea forberedelserOm et par timer får jeg huset fyldt af skønne piger. I dag står den nemlig på venindehygge, fødselsdag og afternoon tea. Jeg glæder mig - mest selvfølgelig til at se mine dejlige veninder og til at nyde deres selskab, men også til at se alle de ting jeg har gået og forberede blive nydt. Det er første gang jeg invitere til Afternoon tea, men ideen har været der sinden mig og min veninde prøvede det på Savoy Hotel i London i vinters.

Jeg har for første gang prøvet at lave Macarones - noget omstændigt syntes jeg. Der er også lavet kyllinge- og æggesalat til de fingersandwich vi skal have senere. Jordbær er blevet dyppet i chokolade og så har jeg (selvfølgelig) lavet cupcakes. Inden længe skal jeg lave scones, men det bliver lige i sidste øjeblik, så de er lune og helt friskbagte når pigerne kommer kl. 15 og nå ja - så er der selvfølgelig også masser af bobler klar...

Go' lørdag derude.

3 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen. Håber I dåren rigtig hyggelig eftermiddag.

  Kram

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen :) Det er en suværen måde at holde fødselsdag på. Jeg har gjort det de sidste 3 år. Unger og mand ud af huset, veninder og asti ind :) Dejligt koncept :) Håber I har haft den bedste eftermiddag :)

  SvarSlet
 3. Forsinket tillykke med fødselsdagen, og super ide´ med afternoon tea, den vil jeg lige huske :)

  Kh.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...