søndag den 5. februar 2012

Turen går til...På næste mandag tager min mand og jeg 4 dage til Washington, bare mig og ham og bare for at hygge os og være sammen. Jeg elsker at rejse og især den her tur glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg syntes der har været alt for mange sygedage og praktiske ting at forholde sig til det sidste lange stykke tid og alt for mange dage hvor min mand ikke har været hjemme.

Vi ville egentligt have været til New York, men da vi så sad og kiggede på billetter og skulle se hvad vi kunne få for alle vores bonuspoint, var der gode tilbud på flybilletter til Washington på business, så nu bliver det Washington og jeg glæder mig til at besøge et sted, hvor jeg ikke har været før.

Er der mon nogle af jer der har været i Washington og kan anbefale gode spisesteder eller hyggelige områder?

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare rigtigt godt. De har en masse flotte museer, der er gratis - Smitsonians. Jeg var især vild med kunstmuseet, hvor de har en sofa på øverste etage, som er meget velegnet til en lille afslapning. Og airspacemuseet var også ret fedt. Arg, det er for længe siden jeg har været der, så jeg kan ikke huske navne på caféer, men der er en fed musikcafe, sådan lidt dagligstueagtig, i området hvor man står på langtursbusserne med lækre sofaer, god mad og stemning. Arlington selvfølgelig - lej evt. en cykel, hvis vejret er til det og slå et smut forbi flyvepladsen. Det er sjældent man kommer så tæt på flyene og det er en fin tur langs åen.
    Rigtig god tur!

    SvarSlet
  2. Har kun været i Washington en enkelt gang, og kan kun huske at jeg så alle deres museer som ligger ved The Mall, så kan desværre ikke komme med nogle anbefalinger.

    Håber I får en rigtig god tur, og nyder de 4 dage samme :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...