fredag den 27. januar 2012

En ny hverdag...


Der har været lidt stille herinde de sidste mange dage. Det skyldes travlhed og en masse ting og tanker, som jeg bruger rigtig meget tid på at få styr på. Jeg er stadig ikke helt rask. Hoster stadig meget og er først lige begyndt at få stemmen tilbage, men jeg har det meget bedre.

I går mødtes vi med den ejendomsmægler som forhåbentligt skal sælge vores lejlighed til den helt rigtige pris og på det helt rigtige tidspunkt - det er bare underligt at sætte sit hjem til salg. Jeg ELSKER vores lejlighed. Blev forelsket i den ved første øjekast (også selvom den dengang - for 5 år siden - lignede noget der var løgn og ALT skulle laves i den), min mand var ikke overbevist, men det blev han heldigvis og jeg syntes det har været og er helt fantastisk at bo her. Men vi kunne godt bruge lidt mere plads og en have, med de to små krudtugler vi har, så selv hvis vi ikke skulle flytte til Afrika, ville vi nok sælge den indenfor et år alligevel, men det er altså stadig lidt sørgeligt. Vi har hold vores bryllupsreception her og en masse andre dejlige fester og så er det både Elliot og Olivias første hjem... Vores plan er at købe et sommerhus når lejligheden bliver solgt, som skal være vores danske base mens vi er i Afrika, så inden længe går min drøm om et rigtigt dansk sommerhus måske i opfyldelse (har forelsket mig lidt i det på billedet, som ligge det helt rigtige sted, men desværre ikke har så god en indretning til vores behov).

I dag havde jeg så et møde med min chef. Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle starte op igen efter min barsel. Vi rejser jo til sommer og har en masse praktiske ting der skal ordnes og falde på plads inden da. Og min mand rejser jo ret meget, så tanken om et fuldtidsarbejde og en uge hver tredie eller fjerde uge hvor jeg skal være alenemor med to små børn, tager altså pusten fra mig. Omvendt kan de fleste der har været på barsel nok nikke genkendene til at man altså bare savner noget voksenkontakt og at kunne fordybe sig i noget fagligt - og ikke mindst at kunne drikke en kop kaffe eller to i løbet af dagen uden en masse afbrydelser eller dårlig samvittighed. Da jeg tog af sted til mødet havde jeg faktisk min opsigelse med i tasken, men var satdig meget i tvivl om det var det rigtige at aflever den. Opsigelsen ligger stadig i min taske, for mødet gik rigtig godt og min chef og jeg blev enige om, at jeg kunne komme tilbage på nedsat tid og kun arbejde tre dage om ugen. På den måde har jeg stadig to hverdag hver uge til at få ordnet de praktiske ting der komme og til at hente ungerne tidligt eller aflever dem sent. Jeg tror det bliver rigtig godt og jeg glæder mig til om 3 uger hvor en ny hverdag starter.

Nu er det weekend og den skal bruges på at hygge med familien. På søndag rejser min mand (igen) til Afrika en uge og jeg skal være alene med ungerne. Heldigvis venter der også en lille hyggetur til mig om nogle uge, hvilke jeg glæder mig rigtig meget til - mere om den en anden dag.

Rigtig god weekend derude...

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at du har fået det til at passe med arbejde. 3 dage på arbjede om ugen, så bliver det heller ikke for hård en start efter barsel og det bliver dejligta t du får tid til alle de praktiske ting med flytningen.
    Hvor lyder det dejligt med sommerhuse, håber I finder det helt rigtige,
    Selvom der er et sommerhus i vores familien, så drømmer jeg godt nok vores eget.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...