lørdag den 22. oktober 2011

London shopping


 
Så er vi hjemme igen efter en dejlig tur til London - dog med en ikke planlagt ekstra overnatning, på grund af trafikken til lufthavnen. Vi kom for sent til vores fly og måtte betale urimlig mange penge for at komme hjem tidligt i morges i stedet for i går eftermiddags. Men det har været skønt at være afsted. Vi har fået besøgt alle vores gamle stamsteder og også prøvet nogle nye og så har jeg shoppet mens min mand har arbejdet (helt ok fordeling hvis du spørger mig - og faktisk også hvis du spørger ham).

En smule tøj og lidt til hjemmet blev det til på shoppingfronten og ellers som I kan se, en del "food shopping" - de engelske supermarkeder kan altså bare et eller andet. Udvalget er fantastisk og priserne ret meget lavere end herhjemme. Med hjem har jeg en masse te og nødder, mini marchmellovs, halloween slik, kastanjepurre, kagepynt og et udskæresæt til græskar med fine skabeloner til og en opskriftbog, hvor man kan skrive alle sine opskrifter i. Tænk hvis man kunne handle i lækre supermarkeder som dem i London hver dag og til de priser - savner virkelig et bedre udvalg herhjemme!


Jeg var også en tur forbi LADURÉE I Covent Garden og købe nogle af deres fantastiske lækre macarones.


Og så var jeg en tur i M&M World bare fordi jeg lige kom forbi - en helt absurd butik i 4 etager fyldt op med M&M produkter (som ingen vist anede fandtes), man kan ud over de lækre chokoladepastiller i alverdens farver, købe både tøj, legetøj, sengetøj, håndklæder, golfbolde, julepynt og en masse andre ting med M&M på, i en aller anden afskygning. Sjov butik at besøge, men alt derinde var utroligt dyrt og selvom der var fyldt med mennesker derinde, var det virkelig få der rent faktisk købte noget - men hven står også lige og mangler et M&M håndklæde?

Mange af butikkerne derovre var allerede pyntet op til jul og solgte både julepynt, julekort og julegodter - dog var butiksvinduerne endnu ikke pyntet, så jeg glæder mig til om 3½ uge, hvor jeg skal derover igen. Denne gang med min skønne veninde.

London er fantastisk og det har været ren luksus at have 3 dage alene med min dejlige mand, men det bedste var nu at komme hjem igen til 2 glade unger, der hele dagen har delt rundhåndet ud af både smil, kys og kram.

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare som en dejlig tur - heldigvis skal jeg også selv snart derover. Vi skal afsted med 5 andre par, så jeg faktisk lige nu igang med at færdiggøre programmet.

    Ja, en af de ting jeg savner er de engelske supermarkeder og deres store udvalg. M&M butik, den har jeg ikke hørt om før, der må man vidst forbi.

    SvarSlet
  2. Så mange fine ting du fik købt dig - Ha en dejlig uge :O) KH Betina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...