tirsdag den 4. oktober 2011

Hama-hygge


Jeg her leget med perler i dag. Som I kan se er der allerede gået lidt jul i den. Hvad det hele skal bruges til, afslører jeg når vi nærmer os december.

Olivias opstart i vuggestuen er igen sat på standby, da personalet (igen, igen, igen) er ramt af sygdom. Jeg er snart ved at give op! De sidste 5 uger har en eller flere af pædagogerne på stuen været syge, hvilke gør det svært at starte de små nye ordenligt op. Håber alle er tilbage og friske i næste uge og at vi kan komme i gang der, for selvom jeg nyder mine dage med Olivia, begynder jeg også mere og mere at glæde mig til at have lidt frie hænder og Olivia trænger også til at være sammen med andre børn og at blive stimuleret på en anden måde end hun bliver herhjemme.

Er I mon også så småt gået i gang med lidt julesysler?

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine - er meget spændt på hvad det skal blive til.

  Det er da godt nok ærgeligt med Olivias indkørelse, det er aldrigt sjovt at skulle aflevere når man ved de ikke rigtig har tiden til den ekstra opmærksomhed.

  Jeg er også så småt begyndt at tænke jul - jeg glæder mig, det er tid jeg virkelig elsker. Når det kommer til julen, så er jeg som et lille barn :-)

  SvarSlet
 2. Ja det fylder meget med Olivias vuggestue, det er ikke sjovt, men jeg må tage mig en snak med personalet (når de kommer tilbage).

  Ja juletiden er fantastisk og magisk og lige som dig bliver jeg også som et barn. Tak for din award, den er jeg glad for :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...