fredag den 28. oktober 2011

Fødselsdag

I dag har min dejlige datter fødselsdag og det skal fejres. Senere kommer mine svigerforældre et par timer og fejre dagen sammen med os. Min svigermor har også fødselsdag, så det er bare så hyggeligt. I morgen kommer hele familien og nogle enkelte venner så og fejre vores lille fødselsdagspige, først til boller og lagkage og senere til aftensmad.

Jeg havde håbet på at kunne afprøve nogle nye opskrifter og bl.a. få brugt den kastanjepurre jeg købte i London i en af mine kager, men i går blev lillepigen syg og måtte blive hjemme fra vuggestue og ville kun sidde på mors arm. Så i stedet for nyt, har jeg lavet de ting jeg er god til og har lavet rigtig mange gange før.

I aften når fødselsdagsbarnet sover, skal de sidste ting til kagerne laves og lagkagen skal overtrækkes og pyntes, så jeg i morgen bare skal bage boller og lave en kæmpe portion aftensmad.

Olivia er stadig ikke frisk så vi tager det meget stille og roligt i dag og hygger os med gaver, boller og kager. Tænk at det er et år siden at min lille prinsesse kom til verden. Dengang havde vi også mine svigerforældre på besøg, fordi vi skulle fejre min svigermor og jeg sad og tog tid på veerne mens vi spiste lagkage og havde det vildeste overskud (suk det var dengang). Men det er en historie for sig, måske den kommer en af dagene...

Rigtig god dag derude!


5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den lille pige - ja det er utroligt hvor hurtigt et år kan går. Håber I får nogle gode fødselsdags dage og at den lille pige når at blive frisk inden. :-)

  Knus Camilla

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagsbarnet - håber at hun bliver frisk til fejringen.

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende! Håber hun får et par dejlige fødselsdagsdage :o)

  SvarSlet
 4. ihh - tillykke til hende.
  Det skal nok blive rigtig godt.
  x
  m

  SvarSlet
 5. Tillykke med din lille store pige. Jeg håber hun hurtigt bliver rask igen, så hun kan nyde sin fødselsdag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...