fredag den 3. juni 2011

Jeg elsker sommer...I dag har jeg været en tur forbi Mit hjem er mit slot udstillingen her på Frederiksberg. En rigtig  hyggelig tradition min veninde og jeg startede på, da jeg flyttede til Frederiksberg og den har holdt ved lige siden. Det er super hyggeligt at gå rundt derinde mellem alle de smukke ting og blomster og ose. Vi fik også en dejlig frokost derinde og en masse smagsprøver. Rigtig hyggeligt eftermiddag! Dagen har også stået på en tur i svømmehallen med begge ungerne. Elliot er inde i en periode, hvor han syntes at vand er lidt farligt, så vi er gået i træning til sommerferien. Planen er at prøve at komme af sted en gang om ugen. Det var rigtig hyggeligt og Olivia er som en fisk i vandet og kan slet ikke få nok. Her til aften er Elliot så blevet afleveret hos farmor og farfar, som han har plaget om at komme op og besøge hele ugen, så nu står den på Sushi og kolde øl på et tæppe i Frederiksberg have, med baby sovende i barnevognen - JEG ELSKER SOMMER!

4 kommentarer:

 1. Sushi og øl - det lyder som en rigtig hyggelig aften - og det er jo bare perfekt med dette vejr vi har fået.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en rigtig dejlig tradition. Jeg er stor fan af hyggelige traditioner med veninder. Hvor er det ærgeligt at jeg ikke har set denne før (jeg bor jo også helt ovre i Valby :o) Men det skal da helt sikkert undersøges nærmere næste år :o)
  Hav en dejlig lørdag/ Heidi Clara

  SvarSlet
 3. Heidi Clara du kan nå det endnu, de har åbent i dag med og jeg kan varmt anbefale det. God fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Hej Pernille, jeg så godt at det var idag med, men jeg skal desværre ud i det ganske danske land idag og rammer først min martrikel i aften, så jeg må vente tålmodigt til næste år :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...