mandag den 30. maj 2011

Nyt fra loppemarked

Jeg tror at jeg er ved at blive lidt afhængig. Jeg er nemlig begyndt at mærke et lille sug i maven, når jeg i slutningen af ugen kommer i tanke om, at der jo er loppemarked lige rundt om hjørnet, om lørdagen. Jeg er begyndt allerede fredag, at planlægge hvordan jeg kan få det til at passe ind, at smutte forbi, bare lige en halv time, for at se om der er nogle ting, jeg bare ikke kan leve uden. Og så er jeg blevet rigtig god til at prutte om prisen. Jeg går på ingen måde af mok, bruger tit under 50 kr. og syntes selv jeg kommer hjem med nogle gode ting.


I lørdags brugte jeg 30 kr. og kom hjem med disse ting. En hele pose Hama perler og perleplader til 10 kr. En fantastisk smuk julebog, som skal gemmes og være en del at Elliots pakkekalender til jul. Planen er nemlig  i år (i modsætning til sidste år) at jeg ikke skal gå amok, hverken hvad prisen eller størrelsen på gaverne angår.


Der er de smukkeste billeder i bogen, sådan lidt gamle og nussede, på den helt rigtige juleagtige måde.

 

Og så fik jeg fingrene i to bøger fra Anders Ands bogklub, kender I den? Jeg var selv medlem af bogklubben, da jeg var barn og har en hel kasse med bøger på loftet. Bøgerne er rigtig gode til børn i alle aldre, fordi der er en masse fine billeder i og i alle fortællingerne, er der brugt kendte Disney figurer. De er også gode når børnene begynder selv at kunne læse, så alt i alt kan jeg varmt anbefale dem (hvis du skulle være så heldig at støde på dem). Jeg har allerede hentet en del af bøgerne ned fra loftet (dem med Anders and og Mickey, som jo er det helt store hit herhjemme), men de fleste at de bøger jeg har, er meget pigede, altså med Askepot, Tornerose og Snehvide, derfor er jeg stadig på udkig efter bøger i serien, der ikke er så "lyserøde" så Elliot har lidt at vælge imellem. Jeg fik dem for 5 kr. stykket.

Dagens absolutte fund må dog være disse to gamle fine borde. Dem fik jeg ganske gratis, da loppemarkedet lukkede ned - ikke dårligt! Planen er at de skal males og tapeseres.


 

Rigtig skøn mandag. Husk at det er i aften jeg trækker vinderen af min Give away.

1 kommentar:

  1. Det er da virkelige en fund du gjorde med de borde. Er spændt på at se dem når du er færdig med dem.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...