fredag den 27. maj 2011

Gaveleg


I dag har jeg gået og holdt øje med postbuddet. I går skrev Camilla med bloggen Fru Millas Cupcakes, nemlig at hun havde sendt en pakke af sted til mig og to andre heldige bloggere. I pakken, som kom i dag, var disse skønne ting. Tak Camilla! Pakken er en del af en pakkeleg, som jeg hermed vil fortsætte. Jeg skal nu sende en pakke retur til Camilla og så skal jeg finde to andre, der har lyst til at lege. Er det mon dig? Hvis det er, så skriv en kommentar til indlægget her. De to første der skriver, sender jeg en gave til (og jeg lover at finde på noget godt) derefter skal I så fortsætte legen. Håber nogle af jeg har lyst til at være med...

(Bloggen driller lidt i disse dage, så hvis I har problemer med at skrive kommentarer, kan I prøve at logge ud og logge ind igen og fjerne fluebenet i "forbliv logget ind, det burde hjælpe).

Rigtig god fredag aften! Herhjemme har vi en masse der skal fejres, så den står på sushi og god vin, mens ungerne sover- SKØNT!

4 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne lege med:) elsker sådanne gave-lege:)
  God weekend...sushi og vin lyder rigtig dejligt;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Uhh, den vil jeg gerne være med på :)

  God weekend :)

  SvarSlet
 3. Ihh hvor dejligt at I er friske. Mille og Ina vil I ikke sende mig jeres adresser på musselade@hotmail.com, så sender jeg en pakke afsted til jer hver i starten af næste uge.

  Ha' en dejlig weekend.

  Kh Pernille

  SvarSlet
 4. Åh altså hvor er det spændende :) Elsker overraskelser og gaver!

  Vil allerede gå i tankeboks over hvad jeg skal sende tilbage nu :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...