tirsdag den 24. maj 2011

Blade og magasiner


En gang imellem får jeg en store poser med "gamle" blade (denne gang var de ældste fra januar) af min svigermor. Jeg elsker blade, men er alt for dårlig til at smide dem ud igen. Jeg syntes nemlig altid lige der er en artikel jeg gerne vil læse, en opskrift jeg vil gemme eller en anmeldelse jeg lige skal huske. 


Derfor har jeg gjort det til vane, at rive de sider ud jeg syntes der er værd at gemme, for derefter at komme dem i en samlemappe fra Ordning & Rea (man kan også købe nogle der minder meget om i TIGER, til næsten ingen penge). Jeg har en mappe til opskrifter, en til kreaprojekter (lav selv gaver, jule-, påske- og halloweenpynt) og en med gode artikler om børn, både børneopdragelse og praktiske guider. Det er måske lidt besværligt at jeg sidder og arkiver de ting jeg gerne vil gemme, men det er rigtig god inspiration og så fylder det væsentligt mindre end at gemme alle de gode blade.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes det lyder som en rigtig god ide - jeg gemme også bladen fordi det er et eller andet jeg vil læse igen og lave, men så glemmer jeg alt om det og får det aldrig fundet igen - eller så kan jeg aldrig finde det blad igen.
  Så dit system lyder som en meget bedre ide.

  SvarSlet
 2. Ja det fungerer ret godt. Det tager lidt tid, men jeg elsker at sidde og bladre mapperne igennem og lade mig inspirere.

  SvarSlet
 3. Rigtig god ide og mere pladsbesparende;)
  Det er en fin blog du har:) her vil jeg gerne læse med og jeg deltager også i din give away;)
  Kh
  M

  Ps kan du fortælle mig hvor tryk sættet er købt og hvad det hedder - hvis jeg nu ikke er så heldig at vinde det;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...