søndag den 27. marts 2011

Fødselsdag igen


I går havde jeg mine dejlige veninder på besøg. Det har altid været en tradition at invitere dem til tøsefødselsdag, her i slutningen af marts. Det startede dengang for mange år siden, før vi allesammen fik kærester og børn og selvom mine veninder har nogle skønne kærester og mænd, har jeg valgt at holdt fast i bare at invitere pigerne. Jeg elsker tøsehygge med masser af rødvin, god mad og ikke mindst god tøsesnak, men med to skattebørn i huset bliver det ikke til så mange aftner med tøserne som før. Så i går blev der hygget for alle pengene og jeg havde lavet det meste af maden i forvejen, så jeg skulle bruge mindst muligt tid i køkkenet mens de var her. Vi fik tapas og derefter cupcakes. Det er første gang jeg har serveret tapas og det faldt heldigvis i god jord. Bagtanken var også lidt, at få prøvet nogle forskellige små retter af, som jeg eventuelt også kan lave til barnedåben (om tre uger), både i nemhed og i popularitet. 


Personlige cupcakesGårsdagens høst - helt fantastiske gaver!


4 kommentarer:

 1. Lyder som en tradition der er værd at holde fast i, og hvor er det tjekket med cupcakes og macarones:)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare hyggeligt at du stadigvæk invitere veninderne til fødselsdag. Jeg er helt vild med dine personlige cupcakes - de ser bare rigtig gode ud.

  SvarSlet
 3. Syntes også det er en dejlig tradition, er glad for at vi holder fast i den.

  Kongemor, det var mit førse forsøg med macarones og de blev helt ok og så er de jo rigtige festlige at se på.

  Camilla de personlige cupcakes, var med brownie bund og chokoladefrosting (med masser af god chokolade i) - samme frosting jeg brugte i mine macarones.

  SvarSlet
 4. Hov!! Du glemte at nævne den skønne cava og lækre stenbiderrogn! MUMS! Endnu engang tak for en fantastisk aften!

  Sikke en flot header, du må lige fortælle mig igen hvordan man gør!

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...